Clinica

Standarde de calitate

  Da, intr-adevar pentru noi calitatea conteaza. Iar cand spunem calitate, ne referim nu doar la tratamente stomatologice ireprosabile, ci in egala masura la confortul pacientilor si la respectul pentru timpul lor liber.

  Specializarea continua a medicilor nostrii, folosirea unor materiale si tehnologii de ultima generatie, atentia speciala acordata fiecarui pacient – iata reteta noastra pentru un tratament stomatologic de calitate. Ne gandim la confortul dumneavoastra de aceea va punem la dispozitie varianta programarii on line si de asemenea posibilitati multiple si flexibile de plata. Pentru ca respectam timpul dumneavoastra liber am dezvoltat un program informatizat de evidenta a pacientilor care ne permite sa respectam orele de programare.

  Fiecarui pacient i se intocmeste un plan de tratament care ii va fi explicat in detaliu, precum si un deviz estimativ al costurilor tratamentului, asa incat impreuna cu medicul dvs veti putea alege in cunostinta de cauza varianta de tratament. Ne respectam pe noi insine deci ne respectam pacientii. Prin urmare asiguram deplina confidentialitate a pacientilor nostri. Pentru noi calitatea conteaza, iar increderea continua pe care ne-o acorda pacientii nostrii ne onoreaza!

 

Dotari

 Clinica de stomatologie si implantologie Q Dental Clinic este dotata cu aparatura sofisticata de ultima ora, cu punct de sterilizare, cu spatii relaxante si atmosfera linistitoare si, foarte important, propriul cabinet de radiologie, astfel incat totul devine mult mai simplu pentru pacienti.
Q Dental Clinic dispune de:
• 2 cabinete stomatologice
• 1 cabinet radiologie de diagnostic dento-alveolar
• 1 punct sterilizare
• 5 locuri sala de aşteptare

Locatie

Echipa Noastra

  Echipa Q Dental Clinic este formata din doctori a caror specializare acopera intreaga gama de interventii stomatologice: chirurgie, implantologie, parodontologie, protetica, endodontie, odontologie, ortodontie si pedodontie. Pentru specialistii nostrii, pregatirea postuniversitara atat in tara cat si in strainatate reprezinta o prioritate continua, astfel incat sa va putem oferi tratamente stomatologice complete, de calitate si in conformitate cu ultimele standarde europene.