Nou! Estetica Faciala

 

Va anuntam ca am pus bazele celei mai recente colaborări a noastra, cu domnul Dr. Andrei Gregorian, medic stomatolog, supraspecializat pe estetică facială.

A absolvit cursurile Facultății de Medicină și Farmacie U.M.F. "Carol Davila" in anul 2006, după un parcurs fără restanță.

A descoperit pasiunea pentru estetică și de atunci aceasta a devenit principalul motiv al împlinirii sale profesionale.

Este un medic dedicat, interesat și care pune suflet atât în relația cu pacienții, cât și în actul medical în sine, ridicându-l la rang de artă.

 

Proceduri de rejuvenare și revitalizare efectuate in clinica noastra:

 

1) Filler de acid hialuronic pentru augmentarea buzelor și corectarea ridurilor de expresie (șanțurile nazogeniene și mentolabiale, liniile Marionette, smoker lines si ridicarea comisarilor-unghiurilor gurii-pentru obținerea unui aspect mai tânăr și a unei mimici vesele).

Acest procedeu terapeutic volumizeaza și "ține" 4-6 luni. Amintim ca acidul hialuronic se găsește în mod fiziologic în structurile pielii noastre, fiind un burete molecular, hidrofil care se absoarbe odată cu trecerea timpului.

 

2) Toxina botulinica de tip A ("botox") pentru netezirea ridurilor etajului superior al feței (ridurile glabelare-dintre sprâncene- observabile atunci când ne incruntam, ridurile de tip "laba gâștei" - lateralul ochiului - vizibile atunci când zambim și ridurile frontale - cele care se exprimă atunci când ne mirăm).

Botox-ul netezește ridurile mai-sus amintite iar efectul durează 6 luni.

 

3) Tehnica "Vampir" destinata întineririi tenului feței, gâtului, decolteului și mâinii.

Aceasta folosește plasmă autologa obținută prin centrifugarea sângelui recoltat de la dvs, având rezultate excelente si durabile-pană la 2 ani.

Se recomandă complementar pentru maximizarea rezultatelor ingerarea pe cale orală a vitaminelor A, C și D.

 

4) Mezoterapia cu ace (microneedling) este un procedeu prin care se introduc substanțe nutritive (aminoacizi, vitamine și alte asemenea substanțe) în dermul superficial pentru stimularea fibroblastilor, a fibrelor de elastina și reticulina pentru un efect de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Efectele durează până la 2 ani, mai ales în cazul unui follow-up la o distanță de o lună și jumătate de prima procedură.

 

5) Fire bioresorbabile de tip mono, screw sau cog pentru lifting-ul nechirurgical al feței.

Acestea au efect imediat, ridicând practic țesuturile afectate de îmbătrânire, ele absorbandu-se în organism la 6-7 luni de la inserare.

 

Preturi estetica faciala:

  1. Acid hialuronic :

Regenyal  900 lei 1ml

Princess 1100 lei 1 ml

Juvederm  1300 lei 1 ml

 

  1. Botox:

1 zonă 650 lei

2 zone 900 lei

3 zone 1300 lei

 

  1. PRP ( " Vampir " )

900 lei / ședința

 

  1. Mezoterapie

350 -500 lei ședința

 

  1. Fire bioresorbabile

Mono sau multi 20 Euro / firul

Cog pentru lifting-ul nechirurgical al feței 35 Euro / firul

 

Comments are closed.